február 25, 2017

Grafika, logó

 

Previous Image
Next Image

info heading

info content

 

Letisztult, jól felismerhető egyedi megjelenést szeretne vállalkozásának, de nem tudja hogyan kezdjen hozzá? Ötlete, esetleg egyszerű vázlata is van, amit szeretne megvalósítani, de nincs meg a megfelelő szaktudása?

Kis- és középvállalkozások számára, egyedi projektekhez logók és grafikák készítése akár hozott rajz, ötlet vagy minta alapján.

Számomra lényeges, hogy a kevesebb képzelőerővel rendelkező ügyfeleim számára is olyan logót tervezzek, amely a projektet, vállalkozását és filozófiáját megfelelően tükrözi.
Hiszem, hogy a logótervezés egy olyan kreatív folyamat, amely mindkét fél számáról csapatmunkát igényel meg, hogy a lehető leghitelesebb végeredmény szülessen, legyen az egy logó újrarajzolása vagy felfrissítése, avagy teljesen új feladat.

Valóra váltom elképzelését, vagy bízza rám a kitalálását, legyen az logó grafika, honlap grafika, szóró- és reklámanyagok, csomagolási anyagok, címkék, matricák, továbbá ajánlom figyelmébe fényképészeti szolgáltatásaimat, úgymint: termékfotók, enteriőr, zsáner képek, vállalkozást bemutató felvételek, riportképek.

Ossza meg velem kívánságait, kérjen árajánlatot, jelenleg 20% kedvezményt nyújtok a jelenlegi áraimból március végéig.

 

 

Previous Image
Next Image

info heading

info content

 

Rendelkezik már bizonyos típusú grafikai munkával, logó és design elemekkel, de elavultnak érzi, esetleg nem egységesek?
Segítek a felülvizsgálatban, az egységesítésben, megrajzolom a hagyományokat figyelembe véve az új logóját vagy grafikai elemeit.

Mivel ezek a feladatok összetettebbek és bonyolultabbak javaslom a személyes esetleg online konzultációt. A mai kor vívmányait kihasználva pl: skype, időt és energiát és pénzt is megspórolhatunk magunknak, továbbá nem akadály a földrajzi elhelyezkedés sem, mondjuk ha távolról szeretne együttműködni velem egy költséghatékony projetktben.
 

Previous Image
Next Image

info heading

info content